onze radio pitch :-)

A humble question…

 

Hallo [-Name-]

 

"Stap aan boord van een muzikale reis zoals je die nog nooit eerder hebt beleefd! ‘Everlasting Happyland’, een Alternative Indie Rockband uit Gierle, staat op het punt een plaats in de Belgische muziekscene te veroveren, en [-Name-] kan daarbij zijn vanaf het allereerste moment.

 

Op zaterdag 4 november laten ze de wereld kennismaken met hun allereerste single, vanaf die dag beschikbaar op alle digitale muziekplatformen. Maar dat is niet alles! Ze vieren deze mijlpaal op een unieke manier: met een livetour in één dag aan boord van een oud Londense dubbeldeksbus die is omgetoverd tot een mobiele concertzaal.

Deze bus zal halt houden op zorgvuldig gekozen locaties, namelijk de parkings van alle… Happylandwinkels (ja, je leest het goed) … in België. Bij elke Happyland speelt Everlasting Happyland hun nieuwe single live in de bus.

 

Maar dat is nog niet alles! Het publiek krijgt in avant-première ook nog enkele andere nummers te horen van hun aankomende EP, die gepland staat voor release in februari.

 

En hier komt het beste nieuws: er is nog plaats aan boord van de bus voor luisteraars van [-Name-] ! Een unieke kans om deel uit te maken van dit zotte muzikale evenement en een onvergetelijke muzikale roadtrip te beleven met de band.

 

De releasetour wordt officieel afgerond op zaterdag 11 november. Dan speelt Everlasting Happyland een full optreden in het Rock Café, op de Oude Markt in Leuven.

 

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Check zeker ook de EPK van Everlasting Happyland. Je zal merken dat deze band haar plaats in de Belgische rockscene verdient.

 

En dan nu de ‘humble question’…

Geven jullie de single van Everlasting Happyland een plek in jullie playlists?

Het zou fantastisch zijn als de single in aanloop van de releasedatum airplay op [-Name-] krijgt. En wat natuurlijk nog veel geweldiger zou zijn is dat jullie de single blijven draaien, zelfs nadat die Londense dubbeldeksbus weer vertrokken is.

 

Everlasting Happyland is er helemaal klaar voor en dropt met veel plezier een exclusieve pre-release van de single. Zo zijn jullie de eersten die onze nieuwe muziek in handen hebben.

Dikke knipoog naar [-Name-] voor de onmisbare support bij deze muzikale roadtrip!

 

Our love of music is a big donut

Greetings, love and donuts to you

 

Everlasting Happyland

 

Happyland tour in a day

-> EPK

-> DROP 1: Single private download on website

= beveiligende pagina. Code: ************

-> DROP TOO: Single private download on Soundcloud

-> Private watch videoclip Everlasting Happyland (radio edit)

Website

Music

Contact

Pressfoto’s

YouTube Channel

 

www.everlastinghappyland.be

info@everlastinghappyland.be

Benny +32 475 95 26 48

Kathleen +32 479 54 00 99

Veenzijde 42 A

2275 Gierle

 

(-> neem contact met ons op indien je via deze weg gebruik wil maken van de private downloads, van private watch en/of EPK. We sturen jouw dan de nodige links en of code. Zie contactpagina of rechtstreeks via info@everlastinghappyland.be)