onze pers pitch :-)

Hallo [-Name-]

 

A humble question… 

"Stap aan boord van een muzikale reis zoals je die nog nooit eerder hebt beleefd! ‘Everlasting Happyland’, een Alternative Indie Rockband uit Gierle, staat op het punt een plaats in de Belgische muziekscene te veroveren!

Op zaterdag 4 november laten ze de wereld kennismaken met hun allereerste single, vanaf die dag beschikbaar op alle digitale muziekplatformen.

 

Maar dat is niet alles! Ze vieren deze mijlpaal op een unieke manier: met een livetour in één dag aan boord van een oud Londense dubbeldeksbus die is omgetoverd tot een mobiele concertzaal.

Deze bus zal halt houden op zorgvuldig gekozen locaties, namelijk de parkings van alle… Happylandwinkels (ja, je leest het goed) … in België. Bij elke Happyland speelt Everlasting Happyland hun nieuwe single live in de bus.

 

Maar dat is nog niet alles! Het publiek krijgt in avant-première ook nog enkele andere nummers te horen van hun aankomende EP, die gepland staat voor release in februari.

En hier komt het beste nieuws: er is nog plaats aan boord van de bus. Zin om deel uit te maken van dit zotte muzikale evenement, van deze onvergetelijke muzikale roadtrip? Meer info kan je vinden op de website www.everlastinghappyland.be

 

De releasetour wordt officieel afgerond op zaterdag 11november. Dan speelt Everlasting Happyland een full optreden in het Rock Café, op de Oude Markt in Leuven. Ook daar meer dan welkom!

En dan nu de ‘humble question’…

 

Geeft [-Name-] Everlasting Happyland een plek in de pers? Is deze perstekst een mooie aanleiding voor een artikel, een interview of een recensie? Check zeker ook de EPK van Everlasting Happyland voor meer info, foto’s, muziek…

 

Our love of music is a big donut

Greetings, love and donuts to you

 

Everlasting Happyland

 

www.everlastinghappyland.be

info@everlastinghappyland.be

 

Check this:

Happyland tour in a day

Website

Pressfoto’s

YouTube Channel

Music

Contact

 

!!! Onderstaande links mogen in geen geval gepubliceerd worden. Ze zijn bedoeld voor de journalist als bijkomende informatie. De radio’s die de song reeds airplay willen geven in aanloop van de release op 4 november kunnen de private download gebruiken!!!

-> EPK

-> Private watch videoclip Everlasting Happyland (radio edit)

Single private download on website

= beveiligende pagina. Code: ************

-> Single private download on Soundcloud

 

Benny +32 475 95 26 48

Kathleen +32 497 54 00 99

Veenzijde 42 A

2275 Gierle

 

 

(-> neem contact met ons op indien je via deze weg gebruik wil maken van de private downloads, van private watch en/of EPK. We sturen jouw dan de nodige links en of code. Zie contactpagina of rechtstreeks via info@everlastinghappyland.be)