Hé, als je op zaterdag 9 december nog geen plannen hebt, nodigen we je graag uit in het CinèCafè van UGC Cinema's Turnhout. Daar laten we onze gloednieuwe single "Feel" op de wereld los, met een videoclip première en een live optreden.
We trappen onze release-avond af rond 19 uur, en de bar van het Cinécafé is open!
Bij elk optreden stellen we officieel onze nieuwste videoclip voor. Tijdens de liveshows laten we ook de videoclips zien van onze recente singles, Everlasting Happyland (radio edit) en de gloednieuwe Feel, synchroon met de live performance.
Elke live act duurt ongeveer 30 minuten. Als primeur krijg je ook een voorproefje van alle nummers die op onze binnenkort te verschijnen EP zullen staan.
Tussendoor heb je de kans om de videoclip van "Feel" doorlopend te bekijken en af en toe eens goed te beluisteren. Dus, terwijl je geniet van de sfeer en de muziek, kun je ook de visuele kant van onze nieuwe single ontdekken. Mis het niet!
De toegang is helemaal gratis en vrij. Iedereen is welkom!
En als extraatje, als je ons jouw mailadres geeft, staat er een bak popcorn voor je klaar. Dus kom gezellig langs en beleef samen met ons van een avond vol muziek en entertainment!
En oh ja, vergeet niet dat op diezelfde dag onze nieuwe single beschikbaar zal zijn op zowat alle streamingplatforms! Dus als je de vibe van ons live optreden wilt vasthouden of de muziek gewoon onderweg wilt beluisteren, kun je de single gemakkelijk vinden en toevoegen aan je afspeellijst. We hopen dat je met ons meegeniet, zowel live als online!
Our love for music is a big donut! So, take a bite 😉
TIMETABLE
Start release-avond: 19u
Gig 1: van 19u15 tot 19u45
Gig 2: van 21u30 tot 22u00